Αναστάσιος  Μαργαρίτης
CEO / Founder 

  Ο επιστημονικός υπεύθυνος, Αναστάσιος M. Μαργαρίτης το 2012 παρουσίασε την καινοτόμο ιδέα «Reprogramming of the Human Body», μια σειρά σεμιναρίων εφαρμοσμένης εργονομίας σε εταιρίες, για την πρόληψη και αποκατάσταση εργασιακών μυοσκελετικών τραυματισμών ή επιβαρύνσεων, με σκοπό να συμβάλλει  στη βελτίωση της υγείας, ψυχολογίας και καθημερινότητας  των εργαζομένων.

 Επιπλέον, δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας από το 1996 .Mε οδηγό τη γνώση  και γνώμονα τον άνθρωπο επιδιώκει την βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενή. Το 2007 ίδρυσε το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης, Active Physiotherapy. 
 Είναι πτυχιούχος  του Τμήματος Φυσιοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας και της Γυμναστικής Ακαδημίας (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα   στον  Κλασικό Αθλητισμό.

   Επίσης, είναι διεθνώς πιστοποιημένος στην αξιολόγηση της λειτουργικής κίνησης  & διορθωτικής άσκησης υπό την αιγίδα του FMS, διεθνώς πιστοποιημένος επιθεωρητής   στην εργασιακή υγεία και ασφάλεια, υπό την αιγίδα του Nebosh. Εξειδικεύεται στην μηχανική της σπονδυλικής στήλης κάτω από την επίβλεψη του πανεπιστημιακού καθηγητή και ερευνητή Dr. Stuart McGill.

 Από το 2013 διατελεί   επιστημονικός συνεργάτης & σύμβουλος  της  Nestle Ελλάδος ,της Nespresso και  της Βold Ogilvy σε θέματα εργασιακής υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.